Očištěné drůbka společně s kořenovou zeleninou, cibulí a pepřem zalijeme 1,5l studené vody a uvaříme pomalým varem ("táhneme") doměkka. Maso z drůbků obereme, nakrájíme na menší kousky a vrátíme zpět do polévky. Připravíme si světlou zásmažku na másle, vlijeme ji do polévky a povaříme. Do polévky zaváříme knedlíčky. Okořeníme muškátovým oříškem, přilijeme smetanu s rozšlehanými žloutky a necháme už jen prohřát. Dochutíme solí a zelenou petrželkou.
Guma guar, karubin, karagenan, lecitin... co si pod tím máme představit? Tak si těm "éčkům" z testovaných nanuků podíváme na zoubek. Jaká jsou éčka v testovaných nanucích:
Téměř u všech "éček" v testovaných výrobcích se
jedná...
zobrazit článek